REGULAMENTUL CASEI

   

  1. Informații generale

  Parcul de trambuline Cyberjump este operat de CYBERJUMP RO SRL, persoana juridică română, cu sediul social în România, Municipiul București, Sector 1, Calea Floreasca nr. 55, Etaj 2, spațiul 07, înmatriculată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/21715/2021, RO 45342755.

  Parcul de trambuline Cyberjump poate fi utilizat conform destinației și prezentului Regulament și nu poate fi asociat unei forme de îngrijire, supraveghere sau educare a copiilor. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să vă adresați echipei parcului de trambuline Cyberjump.

  Regulamentul este valabil și este aplicabil tuturor persoanelor care se află în interiorul parcului de trambuline Cyberjump. Persoanele/clienții care intră în parcul de trambuline Cyberjump au obligația să ia la cunoștință Regulamentul. Odată cu achiziționarea biletelor de intrare persoana/clientul a acceptat Regulamentul și se obligă să-l respecte. Persoanele care nu accepta Regulamentul nu au dreptul de a folosi echipamentul/instalațiile puse la dispoziție in parcul de trambuline Cyberjump și au opțiunea de nu intra in parcul de trambuline Cyberjump.

  CYBERJUMP RO SRL nu este responsabil de situațiile datorate necunoașterii sau nerespectării Regulamentului/Clauzelor contractuale generale.

  Pe teritoriul parcului de trambuline Cyberjump, nu este permisă niciun fel de activitate comercială, inclusiv activitățile de promoție, vânzări și realizarea de înregistrări în scopuri comerciale.

  În parcul de trambuline Cyberjump sunt puse în funcțiune următorul echipament/următoarea instalație:

  • Teren de trambuline deschis
  • Teren Slamball
  • Arenă high performance
  • WallRider de înaltă performanță
  • Traseu Ninja Warrior
  • Teren de luptă cu bâta Battle Beam
  • Slackline
  • Bagjump
  • Perete interactiv - VISI TOUCH GAME
  • Joc interactiv de trambulină - Valo Jump
  • Perete de cățărare
  • Arena de fotbal cu ținte electronice și tabelă de marcaj
  • Arena Multiball
  • Aero Strike

  În caz de situații de urgență când este necesară intervenția ambulanței, poliției, pompierilor sau altor autorități competente puteți apela numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

  Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului poate fi contactată la 021/9551.

  2. Accesul în parcul de trambuline Cyberjump

  Accesul în parc este supus următoarelor condiții:

  1. Bilet de intrare valid (pot exista excepții, după caz);
  2. Înregistrare, inclusiv diferitele declarații;
  3. Condiție fizică și mintală stabilă (a se vedea mai jos);
  4. Din motive de siguranță, utilizarea parcului nu este permisă persoanelor cu greutatea peste 110 kg;
  5. Pentru minori: Însoțitor adult (cel puțin 1 persoană) cu drept de însoțire și care a semnat în numele minorilor declarația pe propria răspundere.

  Minorii vor putea intra în parcul de trambuline Cyberjump doar însoțiți de un adult. Adultul însoțitor este responsabil pentru supravegherea și comportamentul minorului.

  Este interzisă aducerea și consumul de alimente și băuturi pe întreg teritoriul parcului de trambuline Cyberjump, iar fumatul este interzis pe întregul teritoriu al parcului.

  Aducerea de genți de dimensiune mare pe teritoriul parcului de trambuline Cyberjump este interzisă. Dulapurile de depozitare sunt disponibile la intrare (nu pot fi utilizate decât pentru depozitarea obiectelor personale generale, nu servesc la depozitarea obiectelor valoroase).

  Este interzis accesul în parcul de trambuline Cyberjump sub influența alcoolului, medicamentelor, drogurilor sau altor substanțe stupefiante, respectiv în cazul în care suferiți de o boală care vă poate împiedica în a utiliza parcul de trambuline Cyberjump conform destinației, respectiv datorită căreia, persoana bolnavă reprezintă un pericol disproporționat pentru sine, respectiv pentru persoane terțe sau parcului de trambuline Cyberjump. Vizitatorii au obligația de a dispune de capacitățile fizice și mintale necesare utilizării responsabile a parcului de trambuline Cyberjump, în special de atenția, autoevaluarea corespunzătoare, precum și capacitatea de estimare a riscurilor.

  Având în vedere prevederile prezentului Regulament CYBERJUMP RO SRL este îndreptățit:

  - să solicite părăsirea parcului de trambuline Cyberjump de către vizitatorii care nu respectă prezentul Regulament sau care au un comportament inadecvat;
  - să nu accepte accesul în parcul de trambuline Cyberjump de către persoane care nu îndeplinesc condițiile de acces conform prezentului Regulament;
  - să limiteze accesul în parcul de trambuline Cyberjump în cazul unor situații speciale.

  3. Utilizarea trambulinelor

  Înainte de utilizarea trambulinelor, sunteți obligați să vizualizați filmulețul de siguranță.

  Utilizarea trambulinelor este interzisă persoanelor gravide.

  Este interzisă urcarea pe trambuline încălțat. Utilizarea trambulinelor nu este permisă decât cu purtarea șosetelor speciale, disponibile la intrare.

  Este necesară purtarea vestimentației sport, fără ochelari, fermoare expuse, vestimentația lejeră, fundițe, sfori, căciuli, șepci sau alte articole de purtat pe cap. Părul lung se va purta legat. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să vă adresați echipei parcului de trambuline Cyberjump.

  În timpul utilizării trambulinelor, purtarea altor obiecte în afara hainelor permise (chei, lanțuri, alte accesorii, telefoane mobile, ceasuri, camere, etc.) este interzisă.

  Începeți distracția utilizând trambuline mai simple, și încălziți-vă.

  Trambulinele se vor utiliza întotdeauna într-un mod responsabil. Se vor evita toate pericolele disproporționate. Asigurați-vă că sunteți concentrat(ă) pe întreaga durată a utilizării trambulinelor.

  Acordați întotdeauna atenție celorlalte persoane care utilizează trambulinele.

  Hărțuirea celorlalți atrage după sine excluderea imediată din parc.

  Salturile și celelalte trucuri periculoase sunt strict interzise.

  Împingerea celorlalți este interzisă. Săriturile în sincron sunt interzise. Catapultarea este interzisă.

  Încercați, pe cât posibil, să aterizați pe întreaga suprafață a corpului Dvs. în piscina de bureți. Săriturile cu capul sau cu picioarele înainte pot provoca răni grave.

  Este interzisă urcarea pe sau peste balustradele, plasele de siguranță, jocuri și altor echipamente. Țevile, structurile suport și lămpile care atârnă de pe tavan nu fac parte din joacă, atingerea lor este strict interzisă.

  Săriturile în cruce sunt interzise. Săriți întotdeauna în centrul trambulinei. Săriturile pe marginile trambulinelor, respectiv în zone dintre două trambuline poate provoca răni grave.

  Aveți grijă să vă țineți limba în spatele danturii. Mestecarea de gumă este interzisă.

  Părăsiți locul desemnat pentru sărituri dacă doriți să vă odihniți. Odată cu terminarea utilizării trambulinelor, vă rugăm să părăsiți zona.

  Există instrucțiuni adiționale la anumite jocuri.

  „Sărirea jos” din zona desemnată pentru sărituri este interzisă.

  Dacă vizitatorul nu respectă prevederile prezentului Regulament sau are un comportament necorespunzător va fi oprit din activitate.

  4. Respectarea instrucțiunilor

  Instrucțiunile date de orice membru al echipei parcului de trambuline Cyberjump se vor respecta în toate cazurile. În caz de nerespectare a instrucțiunilor, veți fi rugat(ă) să părăsiți parcul de trambuline Cyberjump – fără rambursarea taxei de intrare sau orice alte pretenții. Vizitatorii sunt exclusivi răspunzători pentru orice situație rezultată din nerespectarea indicațiilor date de un membru al echipei parcului de trambuline Cyberjump.


  5. Avertizare privind riscurile, responsabilitate

  Utilizarea parcului de trambuline Cyberjump este, în sine, periculoasă. Acest fapt este în special adevărat în cazul în care vizitatorii utilizează parcul supraestimând capacitățile lor fizice și mintale, ceea ce va rezulta în utilizarea necorespunzătoare a parcului.

  Parcul de trambuline Cyberjump nu angajează cadru medical calificat.

  Vizitatorul va utiliza echipamentul/instalațiile din parcul de trambuline Cyberjump în conformitate cu prezentul Regulament și indicațiile personalului Cyberjump. Vizitatorul va utiliza jocurile și echipamentele pe propria răspundere. Operatorul parcului de trambuline Cyberjump nu își asumă responsabilitatea pentru daune decât în cazul în care starea jocurilor, echipamentelor nu corespunde prevederilor privind condițiile corespunzătoare pentru utilizarea conform destinației, în condiții de siguranță. În mod particular, operatorul nu își asumă responsabilitatea pentru comportamentul celorlalți vizitatori.

  Comportamentul periculos al celorlalți vizitatori se va semnaliza echipei parcului.

  Vizitatorii au obligația de a raporta și de a achita contravaloare daunelor pe care le provocă.

  Însoțitorii adulți răspund complet și din toate punctele de vedere pentru vizitatorii minori supravegheați de ei.

  CYBERJUMP RO SRL nu este răspunzător de pierderea sau furtul bunurilor clienților în incinta parcului.

  CYBERJUMP RO SRL nu este răspunzător pentru accidente survenite și prejudicii cauzate terțelor persoane ca urmare a nerespectării de către vizitatori a indicațiilor personalului Cyberjump și a prevederilor regulamentelor interne.

  6. Gestionarea daunelor

  Din motive impuse de tehnica de asigurare de răspundere civilă, eventualele pretenții trebuie comunicate imediat, la fața locului, cu întocmirea unui proces verbal de accident – împreună cu personalul; pe de altă parte, pretențiile se vor specifica și cuantifica în termen de 6 luni.

  7. Utilizarea camerelor de luat vederi, realizarea de înregistrări foto și video

  Odată cu accesarea parcului de trambuline Cyberjump, vizitatorii își exprimă implicit consimțământul cu privire la faptul că operatorul realizează, pe teritoriul parcului de trambuline Cyberjump, fotografii considerate a fi fotografii de mulțime, videoclipuri de grup sau panoramice, având dreptul de a le utiliza pe interfețele sale online (pagină web, facebook, instagram, youtube, google+), precum și la faptul că teritoriul parcului de trambuline Cyberjump se află sub supraveghere video. Parcul de trambuline Cyberjump vă aduce la atenție acest fapt separat.

  8. Părăsirea parcului de trambuline Cyberjump

  Biletul de intrare își pierde validitatea odată cu părăsirea parcului de trambuline Cyberjump (pot exista excepții).

   

  Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență de utilizator. MAI MULTE INFORMAȚII
  Eu accept
  © Cyberjump. All Rights Reserved.